Om tjänsten

Hemsidan är utvecklad för att på ett enkelt sätt hjälpa dig hitta rätt vårdgivare där du befinner dig. Klinikerna bedrivs i privat och landstingsregi.

 

Presentation av klinikerna
Kliniknamnet är en aktiv länk till deras sidvy med presentation, kontaktuppgifter, samt eventuell länk till klinikens egna hemsida och bokningssida. Klinikerna presenterar sina specialistkunskaper inom specifika områden med nyckelord.

Det är möjligt via Google maps (karta) få en vägbeskrivning till kliniken.

 

Idag finns det över 1800 vårdgivare och nästan 700 kliniker från Södra till Norra Sverige. Samtliga yrkeskategorier är legitimerade av Socialstyrelsen.

Idag är största delen fysioterapeuter, naprapater och kiropraktorer. Du finner även Företagshälsa, Arbetsterapeut, Dietist, Logoped, Läkare, Ortopedingenjör, Psykolog och Psykoterapeut.

 

Är du intresserad av att synas kostnadsfritt på hemsidan, vänligen maila: nordichealthcarefinder@gmail.com

 

Målsättning med hemsidan
Bakom sidan finns 20 års erfarenhet av arbete med  kliniker och patienter. Genom åren har jag uppmärksammat att det funnits ett behov av en sökmotor för att lätt kunna guida patienten/personen till vårdgivare med specialistkompetens inom ett specifikt område.  Med sidan vill jag kunna förenkla för dig som privatperson att finna rätt vårdgivare.