KiropraktorKompaniet CRN AB drivs och ägs av tre Leg kiropraktorer som är bosatta och uppväxta i Uppsala med målsättning att hjälpa människor till ett aktivt och smärtfritt liv.

Vi har en 5-årig högskoleexamen med legitimation utfärdad av socialstyrelsen. Alla tre kiropraktorer har varit aktiva i ca 8 år. Kliniken använder sig av ett kvalitetssäkringssystem som kontinuerligt uppdateras.

Kiropraktorkompaniet Uppsala startade igång 2010-07 och har sedan dess arbetat med att expandera genom att skapa samarbetsavtal med olika företag idrottslag och försäkringsbolag i Uppsala. Samt att vi nyligen har flyttat vår verksamhet och utökat vår kiropraktormottagning med ett gym vilket skapar bra förutsättningar för patienternas rehabiliteringsträning.

Träning är också något som ligger våra kiropraktorer varmt om hjärtat. Alla har tidigare arbetat som instruktörer och personliga tränare därför lägger vi mycket fokus på att patienterna själva ska veta vad/hur/vilka övningar de ska utföra just för sina besvär.

Det viktigaste för oss är att erbjuda alla patienter följande:
Trevligt bemötande
Kvalité på behandlingar (kiropraktisk bedömning, utredning, diagnostisering, behandling, rådgivning samt uppföljning).
Tillgänglighet (Helgöppet) korta väntetider med utrymme för akuta besök samma dag.